X-Site-Ing
Screenshot 2023 11 19 at 03.54.40

De klant - Heere van Heers

Al bijna 20 jaar is Heere van Heers een begrip in Heers en omstreken. Het is een langlopende familiezaak waar er gezellig gegeten kan worden en waar een familiale sfeer centraal staat.

Heere van Heers is ook een geregistreerd fietscafé waardoor het er tijdens de zomermaanden en in de bloesemperiode gezellig druk is.

Tweemaal per jaar is Heere van Heers ook dé place to be tijdens de jaarlijkse kermisfeesten. Kortom, deze leuke brasserie is een plaats waar herinneringen worden gemaakt voor het leven.

Het doel

Heere van Heers had nood aan een online visitekaartje en koos voor een lokale partner om zijn website te laten uitwerken.

Het hoofddoel van de website was een overzicht te creëren waarbij klanten in één oogopslag de openingsuren konden raadplegen, de menukaart konden bekijken en alle mogelijke faciliteiten konden raadplegen.

X-Site-Ing koos hier voor een knappe onepager waarbij de menukaart met handige tabs bekeken kon worden. Er werd aandacht geschonken aan het presenteren van de lekkere gerechten met enkele knappe foto’s zodat zowel toeristen als lokale klanten weten wat ze kunnen verwachten.

HeerevanHeers FullHomepage

Het resultaat

Don't be shy

Come say hi!

image

GSM: +32 492 824 843  |  Email: info@xsiteing.be

Copyright © 2023 X-Site-Ing- All Rights Reserved​